Fast Track – Skräddarsydda packningar på 24 timmar

Vår förstklassiga och snabba Fast Track-tjänst lämpar sig för akuta tätningsbehov. Din beställning skickas från vår fabrik i Tammerfors inom 24 timmar efter att den har bekräftats.

När tid är pengar och reservdelens roll är avgörande för produktionen måste man agera snabbt. TT Gaskets tillverkar beställningar av några komponenter av nästan vilket som helst material förutom metaller.  Skicka din beställning och vänta på att den bekräftas, så tar vi hand om resten.

– Vår leveranstid är vanligtvis cirka 2–3 veckor från beställning, men genom att använda Fast Track-tjänsten placeras produkten i omkörningsfilen och ledtiden reduceras till mindre än 24 timmar. Det är inte lönsamt att göra stora beställningar via Fast Track, utan syftet är att hjälpa till vid brådskande behov, förklarar Smart Engineer Jaakko Niukkala.

Omkörningsfilen möjliggör snabb leverans

Genom Fast Track-tjänsten kan plana produkter i mjuka material levereras.  För maskinbearbetade produkter eller produkter som förutsätter flera arbetsskeden krävs vanligtvis en längre tillverkningstid. Produkterna tillverkas genom knivskärning, varefter kvalitetskontrollen inspekterar den skräddarsydda produkten före förpackning och frakt.

– Fast Track-tjänsten prissätts separat, vilket innebär att endast en serviceavgift läggs till på det normala produktpriset. Syftet är att underlätta bägge parters verksamhet vid expressbeställningar. När beställningen går direkt till Fast Track-tjänsten behövs inga ytterligare överenskommelser och komponenterna levereras snabbare, förklarar Niukkala.

Behöver du packningar med snabb varsel? Bekanta dig med vår enkla process och gör din beställning!

Fast Track och andra tjänster presenteras också på Alihankinta Subcontracting 2021 mässan – läs mer (på engelska)!