Suunniteltu, toimitettu, tiivistetty. Silloin kun tarvitset.

Oli tiivistetarpeesi ja toimialasi mikä tahansa, meiltä löytyy siihen ratkaisu.

Kaikenkokoisia ja -muotoisia tiivisteitä. Metalli- ja semi-metallituotteita. Korkealuokkaisia eriste- ja tiivisteratkaisuja. Laajasta materiaalivalikoimastamme löytyy joka lähtöön juuri mitä tarvitset, täsmälleen silloin kun tarvitset.

Sivun tuotteet:
Tiivisteet | Punokset | Tiivistesarjat


Tiiviste kuin tiiviste. Valmistamme tiivisteitä joka koossa ja muodossa. Helpoiten, turvallisimmin ja parhaiten tilanteeseen soveltuvan tiivisteen saat kun kerrot meille käyttökohteen väliaineen, lämpötilan ja sisäpaineen.

Tiiviste kuin tiiviste käyttöösi

Asiakaslähtöistä suunnittelua – standardeista räätälöityyn
Valmistamme tiivisteitä joka koossa ja muodossa. Helpoiten, turvallisimmin ja parhaiten tilanteeseen soveltuvan tiivisteen saat kun kerrot meille käyttökohteen väliaineen, lämpötilan ja sisäpaineen.

Tekninen osaamisemme, vuosikymmenten kokemuksemme ja läheiset suhteet materiaalitoimittajiin takaavat, että pystymme tekemään juuri sellaisen tiivisteen, jonka tarvitset. Aina käyttökohteen kannalta parhaasta mahdollisesta materiaalista.

Voimme toteuttaa myös erittäin suuria tiivisteitä. Jos tarvitsemasi tiiviste on isompi kuin materiaalin arkkikoko, valmistamme sen osista liittäen moderneilla ja erittäin tarkoilla valmistusmenetelmillämme.


Tuotevalikoimaamme kuuluu mm.


Laippatiivisteet

(standardien mukaan, esim. EN 1514-1, SFS 4378, DIN 2690)
Asiakkaan piirustusten tai mallien mukaan tehtävät tiivisteet

Asiakkaan piirustusten tai mallien mukaan tehtävät tiivisteet

Liekkirengastiivisteet

Liekkirengastiivisteet

Spiraalitiivisteet

Spiraalitiivisteet

(mm. EN 1514-2, DIN 2699)
Kampaprofiilitiivisteet

Kampaprofiilitiivisteet

(mm. EN 1514-6, DIN 2697, ASME B16.20)
Metallivaippatiivisteet

Metallivaippatiivisteet

(mm. EN 1514-7, ASME B16.20)
Aallotetut semimetallitiivisteet

Aallotetut semi-metallitiivisteet

(mm. EN 1514-4, ASME B16.20)
Kumimetallitiivisteet

Kumimetallitiivisteet

Pokatut metallitiivisteet

Pokatut metallitiivisteet

Kirjekuoritiivisteet

Kirjekuoritiivisteet

(mm. EN 1514-3)

Tarvitsetko jotain muuta?


Ota meihin yhteyttä

Laaja tiivistemateriaalivalikoima

Tiivistevalmistusprosessimme on tehty mahdollisimman helpoksi asiakkaamme näkökulmasta. Laaja materiaalivarastomme helpottaa ja nopeuttaa prosessia.


Laaja tiivistemateriaalivalikoima Tiivistevalmistusprosessimme on tehty mahdollisimman helpoksi asiakkaamme näkökulmasta. Laaja materiaalivarastomme helpottaa ja nopeuttaa prosessia.

Tilanteeseen sopiva materiaalivalinta on avain parempaan tiivisteratkaisuun.

Yleisimmät käyttämämme tiivistemateriaalit ovat eri metallit, grafiitit, PTFE-pohjaiset materiaalit, kuidut, kumit, muovit ja solumaiset materiaalit.

Itsenäisenä toimijana pystymme takaamaan, että valitsemme sinulle oikean ja tilanteeseen soveltuvan materiaalin joka kerta – materiaalitoimittajasta riippumatta.

Paremmat materiaalivalinnat takaavat toimivamman lopputuloksen.


Punostiivisteitä käytetään esimerkiksi keskipako- ja mäntäpumpuissa, venttiileissä, sekoittimissa, myllyissä ja suodattimissa. Punos voi olla geometrialtaan pyöreä tai neliön muotoinen ja alkaen 3mm halkaisijaltaan.

Punokset

Kerro meille käyttökohteesi väliaine, lämpötila, paine ja pyörimisnopeus. Me autamme sinua valitsemaan juuri tilanteeseen sopivan punosratkaisun

Punostiivisteitä käytetään esimerkiksi keskipako- ja mäntäpumpuissa, venttiileissä, sekoittimissa, myllyissä ja suodattimissa. Punos voi olla geometrialtaan pyöreä tai neliön muotoinen ja alkaen 3mm halkaisijaltaan.

PTFE-, hiili- ja grafiittipunostiivisteet löytyvät suoraan hyllystämme. Muut punostiivisteet toimitamme tilauksesta.


Tarvitsetko muuta?


Ota yhteyttä. Autamme valitsemaan juuri mitä tarvitset
Tiivistesarjat Valmistamme korkealuokkaisia, käytännöllisiä tiivistesarjoja ja yksittäispakattuja tuotepakkauksia asiakkaittemme tarpeisiin.

Tiivistesarjat

Valmistamme korkealuokkaisia, käytännöllisiä tiivistesarjoja ja yksittäispakattuja tuotepakkauksia asiakkaittemme tarpeisiin.

Moderni pakkauslinjastomme takaa joustavan valmistuksen ja toimituksen sekä isoille,että pienille erille tarpeesi mukaan.

Tiivistesarjoja voidaan käyttää mm. varaosamyynnissä, suoraan tuotantoketjun osana tai kattavana varaosasarjana, jonka asentaja voi ottaa mukaansa kenttäkomennukselle

Pakattavien tuotteiden määrä valintasi mukaan

Voimme pakata tiivisteet yksittäin tai erikseen. Pakkaukset voidaan brändätä tulostamalla niihin esim. yrityksesi logo ja värit.

Yksilöidyt pakkaukset

Yrityksesi logon ja värien lisäksi voimme tarvittaessa sisällyttää myös asennusohjeet ja osalistan pakkaukseen. Käyttämämme kestävä ja korkealuokkainen pakkausmateriaali takaa myös hyvän suojan niin kuljetuksessa kuin varastosäilytyksessä.


Tarvitsetko tiivistesarjan yrityksesi logolla?


Ota yhteyttä

Oikea tiivistevalinta säästää rahaa

Kohteeseen parhaiten soveltuvan materiaalin valinta voi olla vaikeaa. Me teemme sen sinulle helpoksi.

Tiiviste kuin tiiviste. Autamme sinua valitsemaan parhaiten kohteeseen soveltuvan tiivisteen. Tarkasti, nopeasti ja vaivatta. Tampereen tiivisteteollisuus Oy

Ota yhteyttäPÄÄTOIMIPAIKKA

Suomi


TT Gaskets
Tampereen Tiivisteteollisuus Oy
Alasniitynkatu 14,
33560 Tampere

Tilaukset: orders@tt-gaskets.fi
Tiedustelut: sales@tt-gaskets.fi
etunimi.sukunimi@tt-gaskets.fiTOIMIPISTEET

Päätoimipaikkamme sijaitsee Tampereella ja meillä on edustus Pohjoismaissa sekä Venäjällä.