Palveluita kaikille teollisuuden eri aloille

Lentokone-, juna-, autoteollisuus… ja enemmän. Oli alasi mikä tahansa, me suunnittelemme ja valmistamme ratkaisun.

Toimit millä teollisuudenalalla tahansa, me ymmärrämme alasi haasteet. Meillä on yli 70 vuoden kokemus maailmanluokan tuotteiden ja palveluiden tarjoamisesta kaikille suurille teollisuusaloille.Moottoriteollisuus

Jokaisella moottori- ja autoteollisuuden asiakkaalla on ainutlaatuiset tiivistevaatimuksensa. Tämän teollisuuden sovellusten täytyy kestää kovaa kulutusta ja pitkiä huoltovälejä.

Suunnittelemme, kehitämme ja valmistamme ratkaisuja näiden vaatimusten täyttämiseksi.

Meiltä tiivisteet myös sarjatuotantoon ja varaosatarpeisiin.


Tarvitsetko lisätietoja?


Ota meihin yhteyttäVenttiiliteollisuus

Venttiilitekniikan asiakkaamme luottavat laajasti tiivisteratkaisuihimme aina vesi- ja kaukolämpöputkista teollisuus- ja voimalaitoksiin.

Luotettavuus ja turvallisuus on tärkeää valmistettaessa tiivisteitä venttiiliteollisuuden käyttöön. Vaativimpiin kohteisiin tarjoamme esimerkiksi BAM-sertifioituja ratkaisuja.


Tarvitsetko lisätietoja?


Ota yhteyttä

Energiateollisuus

Kun prosessit monimutkaistuvat ja ympäristörajoitukset kiristyvät, ovat energiateollisuuden vaatimukset kovempia kuin koskaan. Me olemme valmiita kaikkeen.

Seuraamalla tarkasti alan kehitystä ja trendejä, olemme pystyneet kehittämään innovatiivisia ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaitamme ratkaisemaan ainutlaatuiset haasteet.

Tarjoamme tuotteitamme ja dokumentaatiota esimerkiksi ydinvoimateollisuudelle ja autamme tuulimyllyjen vaihdelaatikon suunnittelijoita tiivistämään kohteensa. Energia on meidän alaamme.


Tarvitsetko lisätietoja?


Ota yhteyttäKemian- ja petrokemianteollisuus

Oikean tiivisteratkaisun valinta on erittäin tärkeää tällä alalla käsiteltävien materiaalien luonteen vuoksi.

Suhtaudumme vakavasti asiakkaidemme terveys- ja turvallisuuskysymyksiin, joten henkilökuntamme koulutetaan vastaamaan tämänkin alan vaatimuksia.

Olemme suunnitelleet ja valmistaneet tälle alalle kaikkea yksinkertaisista laippatiivisteistä vaativiin tiivisteratkaisuihin. Kokemuksemme ja luotettavuutemme todettu ja testattu alan asiakkaidemme toimesta. Ajattelemme aina parastasi.


Tarvitsetko lisätietoja?


Ota yhteyttä

Paperi- ja selluteollisuus

Meillä on juuri oikeanlainen testattu ja alalla hyväksi todettu tuotevalikoima sellu- ja paperiteollisuudelle. Alan käsittelyprosessit edellyttävät tyypillisesti paljon konetehoja ja erilaisia ​​automaatioita. Kun vaatimukset ovat kovia, on parasta käyttää tiivisteitä, jotka kestävät.

Tuotteemme on todistetusti testattu ja ne pitävät tuotantoprosessit toimivina monissa erilaisissa käyttökohteissa, kuten puunkäsittelyssä, kemiallisessa massanvalmistuksessa, valkaisussa ja paperinvalmistuksessa.

Meillä on myös hyväksi havaitut tiivisteratkaisut haastavimmille väliaineille, joita käytetään prosessien, kuten happipitoisen valkolipeän ja kloorivetyhapon, yhteydessä. Tarvittaessa voimme tehdä myös erityisen suuria tiivisteitä.


Tarvitsetko lisätietoja?


Ota yhteyttäMeriteollisuus

Huoltovälien ollessa pitkiä, on alan tiivisteratkaisujen oltava toimivia ja kestettävä kaikkea, mitä luonto niiltä vaatii.

Kustannustehokkaiden ratkaisujemme ja ammattitaitoisen suunnittelun ansiosta olemme menestyksekkäästi auttaneet asiakkaitamme eteenpäin tällä alalla jo vuosikymmeniä.

Moottorit, vedenkäsittelyjärjestelmät, LVI, pesurit, pakojärjestelmät, valaistus… Meiltä löytyy sinulle ratkaisu.


Tarvitsetko lisätietoja?


Ota yhteyttä

Elintarviketeollisuus

Olet mitä syöt. Siksi elintarviketuotantoratkaisujen on oltava mahdollisimman hygieenisiä ja kestäviä.

Tuotantoprosessien entistä automatisoituneemman luonteen vuoksi laadukkaat käyttötarkoitukseen sopivat tiivisteet ovat ratkaisevan tärkeitä toimivan tuotannon varmistamiseksi.

Meiltä saat luotettavat tiivisteet monien eri järjestöjen hyväksymistä materiaaleista kuten FDA, KTW ja WRAS.


Tarvitsetko lisätietoja?


Ota yhteyttäKaivos- ja kaivannaisteollisuus

Tarjoamme tiivistysratkaisuja jokaiselle vaiheelle kaivamisesta, poraukseen, mineraalien käsittelyyn ja muuhun.

Ymmärrämme koko toiminnon A: sta Ö:n – haasteet ja vaativat olosuhteet, jotka johtuvat kovista työolosuhteista, mekaanisista rasituksista ja käytetyistä kemikaaleista.

Tehdäksemme elämästäsi helpompaa, vastaamme kaikkiin vaativiin kysymyksiin tarjoamalla parempia tiivisteratkaisuja läpi linjan. Yleisiä teollisuudenalan tiivistetyyppejä ovat mm. kuljetinhihnat, varaosasarjat, grafiitti, spiraalitiivisteet, aaltomaiset ja PTFE-pohjaiset tuotteet.


Tarvitsetko lisätietoja?


Ota yhteyttä

Ympäristöteknologia

Ympäristöteollisuuden asiakaskuntamme on laajentunut vesi- ja jätevesihuoltojärjestelmistä energiateknologiaan, ympäristökemikaaleihin, ilmansaasteiden hallintaan, teollisiin prosesseihin ja kierrätysratkaisuihin.

Parempi sisäilman laatu ja vedenpuhdistusjärjestelmät parantavat kuluttajien liiketoimintaa. Tarjoamme hyväks todettuja ratkaisuja näihin ja muihin.

Asiakkaamme tarvitsevat usein tiivisteratkaisuja vaihtoehtoisille energianlähteille tai uusia innovaatioita jo olemassa oleviin tuotteisiin. Silloin he tietävät kenen puoleen kääntyä.


Tarvitsetko lisätietoja?


Ota yhteyttäLVI

LVI-järjestelmissä tiivisteet ja eristemateriaalit ovat kriittisen tärkeitä. LVI-järjestelmän tarkoituksena on tarjota tuoretta, puhdasta ilmaa aiheuttamatta ylimääräistä melua. Korkealaatuiset tiivisteet ja eristeet takaavat hiljaisen ja energiatehokkaan lopputuloksen.

Tarjoamme laajan valikoiman testattuja ja hyväksi havaittuja materiaaleja, joilla voidaan tiivistää LVI-järjestelmät ja eristää ilmassa syntynyt melu. Tiivistämistä varten toimitamme solukumi- ja solumuovituotteita.

Eristämisessä luotamme korkealaatuisiin polyesterikuituihin, kierrätettyyn polyuretaaniin ja erilaisiin polyeetterisolumuoveihin.

Monet asiakkaistamme hyötyvät eriste- ja tiivistemateriaalien käytöstä liimapinnoilla, jotka helpottavat asennusta ja sovelluskohtaista verhoilua sopivaan loppukäyttöön.

Teemme asiakkaidemme elämästä helpompaa tarjoamalla mm. tarrapintaisia eriste- ja tiivisteratkaisuja kohteesta riippuen.

Paloturvallisuusluokitukset tuovat mukanaan omat vaatimuksensa, mutta me autamme niissäkin asiakkaitamme. Valikoimastamme löytyy aina useita paloluokiteltuja eriste- ja tiivistemateriaaleja, jotka palvelevat asiakkaita eri toimialoilta. Rakentamisesta joukkoliikenteeseen ja – meiltä löytyy ratkaisu.


Tarvitsetko lisätietoja?


Ota yhteyttä

Valaisu

Valoteollisuus tuo valoa koteihimme ja kaikkialle töistä vapaa-aikaan. Erilaiset kohteet vaativat erityisiä tiiviste- ja eristeratkaisuja. Tarjoamme laajan tuotevalikoiman valaisinteollisuudelle.

Työmme alkaa jo suunnitteluvaiheesta, jolloin pystymme tekemään optimaalisen tiivistesuunnitelman tarvittavaa IP-luokitusta varten. Kerro meille vain laipan geometria, materiaalit ja kiinnitys. Joustavat tuotantomenetelmämme mahdollistavat prototyyppitiivisteiden valmistuksen vain muutamassa päivässä tai jopa tunneissa.


Tarvitsetko lisätietoja?


Ota yhteyttäMetalliteollisuus

Vaikka suurin osa tuotteistamme ovat käytössä “raskaan” metallin aloilla, tuotamme tuotteita myös lähes kaikille muillekin metalliteollisuuden sektoreille.

Tiivisteet, eristeet, tiivistepalveluratkaisut ja muuta. Meiltä saat helposti kaiken tarvittavan metalliteollisuusalan tarpeisiin.


Tarvitsetko lisätietoja?


Ota yhteyttä


Ota yhteyttäPÄÄTOIMIPAIKKA

Suomi


TT Gaskets
Tampereen Tiivisteteollisuus Oy
Alasniitynkatu 14,
33560 Tampere

Tilaukset: orders@tt-gaskets.fi
Tiedustelut: sales@tt-gaskets.fi
etunimi.sukunimi@tt-gaskets.fiTOIMIPISTEET

Päätoimipaikkamme sijaitsee Tampereella ja meillä on edustus Pohjoismaissa sekä Venäjällä.