Ratkaisu eristysongelmiisi.

Tarvetta tärinä-, lämpö-, sähkö- tai äänieristeille?

Meiltä löytyy sinulle ratkaisu.

Tekniset eristeet. Tarjoamme asiakkaillemme korkealaatuisia lämpö-, sähkö- ja äänieristysratkaisuja erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Eristys

Räätälöityjä ratkaisuja käyttöösi. Meillä on laaja kokemus eristysmateriaalien leikkaamisesta ja käsittelystä. Tarjoamme asiakkaillemme korkealaatuisia lämpö-, sähkö- ja äänieristysratkaisuja erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Valikoimastamme löytyy esimerkiksi ajoneuvojen eristeet, kotelot ja eristetuotteet sähkölaitteille tai koneille varusteille. Eristeet leikataan vesi- tai veitsileikkurilla mittojen tai piirustusten mukaan. Laaja asiantuntemuksemme takaa sinulle ensiluokkaisen lopputuloksen.

Meiltä myös prototyypit tehokkaasti ja joustavasti jopa erittäin nopealla aikataululla.

Äänieristyksen tarpeet ja tarvittavat materiaalivalinnat riippuvat käyttökohteesta. Oli sitten kyse ajoneuvoista, ilmavaihtolaitteista tai muista, meiltä löytyy toimiva äänieristysratkaisu.

Äänieristys

Äänieristyksen tarpeet ja tarvittavat materiaalivalinnat riippuvat käyttökohteesta. Oli sitten kyse ajoneuvoista, ilmavaihtolaitteista tai muista, meiltä löytyy toimiva ratkaisu.

Teemme äänieristeet mittojen tai piirustusten mukaan. Suurin osa varastomateriaaleistamme täyttää moottoriajoneuvojen matkustajatilojen vaativan FMVSS 302 -standardin.

Äänieristeet saat meiltä tarvittaessa myös asennusta helpottavien merkintöjen kanssa. Autamme mielellämme valitsemaan oikeat materiaalit.

Mikäli jostain syystä tarvittavaa materiaalia ei löydy heti varastostamme, pystymme nopeasti hankkimaan sen laajan toimittajaverkostomme kautta.


Tarvitsetko lisätietoja äänieristysratkaisuista?


Ota yhteyttä
Äänieristyksen lisäksi meiltä saat eristystuotteita myös mm. seuraaviin ja moniin muihin tarpeisiin
  • Tärinäeristys
  • Lämpöeristys
  • Sähköeristys…

Ota meihin yhteyttä, autamme valitsemaan sen mitä tarvitset

Ota yhteyttäPÄÄTOIMIPAIKKA

Suomi


TT Gaskets
Tampereen Tiivisteteollisuus Oy
Alasniitynkatu 14,
33560 Tampere

Tilaukset: orders@tt-gaskets.fi
Tiedustelut: sales@tt-gaskets.fi
etunimi.sukunimi@tt-gaskets.fiTOIMIPISTEET

Päätoimipaikkamme sijaitsee Tampereella ja meillä on edustus Pohjoismaissa sekä Venäjällä.