Matti Arpiainen blir Litauens första honorärkonsul i Tammerfors - TT Gaskets

mars 29, 2019

Igår öppnades Litauens honorärkonsulat i Tammerfors. TT Gaskets tidigare vd och honorärkonsul Matti Arpiainen hade konsulär jurisdiktion över regionen Pirkanmaa (Birkaland, området runt Tammerfors). Öppnandet av ett nytt honorärkonsulat underlättar vidare utvecklingen av de bilaterala handels-, ekonomiska, kulturella, vetenskapliga och andra förbindelserna mellan Litauen och Finland. Potentialen att göra affärer i Litauen presenterades under öppningsceremonin av honorärkonsulatet.

Grattis, Matti!

Ta kontakt med ossHUVUDKONTOR

Finland


TT Gaskets
Tampereen Tiivisteteollisuus Oy
Alasniitynkatu 14,
33560 Tampere-Finland

Beställning: orders@tt-gaskets.fi
Förfrågningar: sales@tt-gaskets.fi
Personal: fornamn.efternamn@tt-gaskets.fi