Ny Country Manager för TT Gaskets Sverige - TT Gaskets

augusti 1, 2018

Efter att framgångsrikt ha etablerat vårt försäljningskontor och dotterföretag TT Gaskets Sweden AB i Gustavsberg Stockholm, lämnar Country Manager Johan Isaksson TT Gaskets för nya utmaningar. Med Johans hårda arbete har vi väsentligt förbättrat vår verksamhet och service i Sverige. Detta ger oss en perfekt plattform för att ytterligare öka vår närvaro på den svenska marknaden och att utveckla vårt samarbete med våra kunder som en partner för värdeökning även i framtiden.

Vi vill tacka Johan för hans stora arbete och outtröttliga ansträngningar och önska honom all framgång i framtiden!

Samtidigt är vi väldigt glada att presentera vår nya Country Manager, Mattias Englund, som det senaste tillskottet i vårt professionella team. Mattias har en omfattande karriär inom industriell försäljningsverksamhet och med hans kompetens fortsätter vi att stödja våra kunder i Sverige och utveckla vår verksamhet ännu mer.

Mattias ord:

”Jag är stolt över att träda in i TT Gasket-familjen och med min erfarenhet och fokus på våra kunders behov hoppas jag att kunna bidra till fortsatt stark utveckling för TT Gasket mot uppsatta mål på den svenska och danska marknaden. Jag ser mycket fram emot att träffa våra kunder så snart som möjligt”

Mattias.Englund@tt-gaskets.se

+46 72 190 20 80

Ta kontakt med ossHUVUDKONTOR

Finland


TT Gaskets
Tampereen Tiivisteteollisuus Oy
Alasniitynkatu 14,
33560 Tampere-Finland

Beställning: orders@tt-gaskets.fi
Förfrågningar: sales@tt-gaskets.fi
Personal: fornamn.efternamn@tt-gaskets.fiPLATSER

Vårt huvudkontor ligger i Finland och vi finns i 5 länder


Finland: +358 3 358 1518 / hannu.ruotsalainen@tt-gaskets.fi
Sverige: +46 72 190 20 80 / mattias.englund@tt-gaskets.se
Norge: +358 50 533 5651 / matti.salo@tt-gaskets.fi
Danmark: +358 44 762 5118 / jason.thomas@tt-gaskets.fi
Ryssland: +358 50 562 0923 / jukka.sunila@tt-gaskets.fiSOCIALA MEDIER

Följ oss