Kirjekuoritiivisteet soveltuvat hyvin kohteisiin, joissa halutaan yhdistää puhtaan PTFE:n tiiveys ja kuoren sisällä olevan tiivistemateriaalin hyvät mekaaniset ominaisuudet.

Kirjekuoritiiviste

Kirjekuoritiiviste soveltuu hyvin kohteisiin, joissa halutaan yhdistää puhtaan PTFE:n tiiveys ja kuoren sisällä olevan tiivistemateriaalin hyvät mekaaniset ominaisuudet. Tyypillisiä käyttökohteita ovat lasi- ja lujitemuoviputkistot lääke-, kemian- ja elintarviketeollisuudessa.

Kirjekuoritiivisteessä on PTFE-kuoren sisällä pehmeä kuitutiiviste. Käyttökohteesta riippuen kirjekuoritiivistettä voidaan valmistaa myös useiden millimetrien vahvuisina, jolloin kuoren sisällä on useita pehmeitä kumi- tai kuitutiivisteitä ja niiden välissä aallotettu metallilevy.

Kuorityypeissä on useita variaatioita mm. evä- ja neliötyyppi. Useimmiten käytämme neliötyyppistä kirjekuorta, koska tällöin väliaineen virtaus pysyy muuttumattomana. Neliötyyppisen kirjekuoren sisäpinnassa on syvä PTFE-alue. Näin sisällä oleva pehmeä tiiviste säilyy koskemattomana pienistä sisäpinnan vaurioista huolimatta.


Tarvitsetko lisätietoja kirjekuoritiivisteistä?


Ota yhteyttä

Oikea tiivistevalinta säästää rahaasi

Kohteeseen parhaiten soveltuvan materiaalin valinta voi olla vaikeaa. Me teemme sen sinulle helpoksi.

Pohjoismaiden johtavana tiivistetoimittajana toimitamme sinulle tiivisteen kuin tiivisteen. Ota yhteyttä.

Ota yhteyttäPÄÄTOIMIPAIKKA

Suomi


TT Gaskets
Tampereen Tiivisteteollisuus Oy
Alasniitynkatu 14,
33560 Tampere

Tilaukset: orders@tt-gaskets.fi
Tiedustelut: sales@tt-gaskets.fi
etunimi.sukunimi@tt-gaskets.fiTOIMIPISTEET

Päätoimipaikkamme sijaitsee Tampereella ja meillä on edustus Pohjoismaissa sekä Venäjällä.