Ensivilkaisu toimitilalaajennukseemme — 3000 m² uutta tilaa kohta valmiina

5 kesäkuun, 2020
TT-Gaskets-Board-tour-05_06.jpg
Happy faces of our CEO Aleksi Arpiainen, the chairman of the board Matti Arpiainen, the members of the board Eero Tomi, Kari Neimilo and the construction site foreman Heino Lillipuu while on tour at our upcoming facilitiesToimitusjohtajamme Aleksi Arpiainen, hallituksen puheenjohtaja Matti Arpiainen ja hallituksen jäsenet Eero Tomi ja Kari Neilimo sekä työmaaesimies Heino Lillipuu tarkastamassa uutta toimitilalaajennustamme.

Uudet tilat näyttävät hyvältä ja odotamme innoissamme, että saamme tehdaslaajennuksen käyttöömme palvellaksemme teitä entistäkin laajemmin. 3000 m² uutta tilaa kohta valmiina. Olemme erittäin innoissamme uusista tulevista kokemuksista, haasteista ja innovatiivisista ratkaisuista joita toimitilalaajennus tuo valmistuessaan.

Ota yhteyttäPÄÄTOIMIPAIKKA

Suomi


TT Gaskets
Tampereen Tiivisteteollisuus Oy
Alasniitynkatu 14,
33560 Tampere

Tilaukset: orders@tt-gaskets.fi
Tiedustelut: sales@tt-gaskets.fi
etunimi.sukunimi@tt-gaskets.fiTOIMIPISTEET

Päätoimipaikkamme sijaitsee Tampereella ja meillä on edustus Pohjoismaissa sekä Venäjällä.