Hallitusosaajat tuovat yrityksen hallitukseen uusia näkökulmia – uusi tapahtuma elokuussa

22 huhtikuun, 2020
TampereenKauppakamariLehti.jpeg
 Hallituspaikka 2020 -tapahtuma tuo yhteen yritykset ja hallitusosaajat. Hallitusosaajat tuovat yrityksen hallitukseen uusia näkökulmia, eri alojen asiantuntemusta sekä laajoja verkostoja – eli auttavat toimivaa johtoa onnistumaan.

HALLITUSOSAAJAT JA YRITYKSET KOHTAAVAT UUDESSA TAPAHTUMASSA - Tampereen kauppakamarilehtiTampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa ensi elokuussa järjestettävä Hallituspaikka 2020 tuo yhteen osaajia hallitukseensa etsivät yritykset, hallitusammattilaiset sekä kumppaniyritykset ja johtamisen asiantuntijat. Tapahtuma nostaa esille hyvän hallitustyön merkityksen; osaava hallitus tuo yritykselle kilpailukykyä, arvonnousua ja avaa tien menestykseen.

Hallituspaikka tapahtumaa luo ohjausryhmä, jossa mukana mm. Tampereen Tiivisteteollisuus Oy:sta tuttu Matti Arpiainen yhtenä Hallituspartnerit ry:n edustajista. Muut ohjausryhmän jäsenet ovat: Tanja Järvensivu, Tampereen Messut Oy, Auli Hänninen, Perheyritysten liitto ry, Hannu Vähätalo, Tampereen Messut, Hallituspartnerit ry:n edustajat (Matti Arpiaisen lisäksi), Jyrki Liljeroos ja Eija Vartila sekä Hannele Nuotio, Tampereen Messut sekä Antti Eskelinen, Tampereen kauppakamari ja Toni Rantanen, Future Board ry.

Lue lisää Hallituspaikka 2020 -tapahtumasta Tampereen Kauppakamarilehden sivuilla

Kuva: Jenni Satola / Tampereen Kauppakamarilehti

Ota yhteyttäPÄÄTOIMIPAIKKA

Suomi


TT Gaskets
Tampereen Tiivisteteollisuus Oy
Alasniitynkatu 14,
33560 Tampere

Tilaukset: orders@tt-gaskets.fi
Tiedustelut: sales@tt-gaskets.fi
etunimi.sukunimi@tt-gaskets.fiTOIMIPISTEET

Päätoimipaikkamme sijaitsee Tampereella ja meillä on edustus Pohjoismaissa sekä Venäjällä.