TT Gaskets mukana Tampereen kaupunkiseudun elinkeinostrategiassa Tehrääs numeroo!

11 maaliskuun, 2020
Business_Tampere_Tampereen_kaupunkiseudun_elinkeinostrategia_vuosille_2020-2025-Julkistustilaisuus_Kulttuuritalo_Laikku_Laura_Vanzo-28-1280x720.jpg
Vuodenvaihteessa Tampereen kaupunkiseudun uuden Tehrääs numeroo! -elinkeinostrategian julkistuksessa toimitusjohtajamme Aleksi Arpiainen puhui kolmannen polven perheyrityksen näkökulmasta Tamperelaisen teollisuuden tulevaisuudesta. 

Tehrääs numeroo! -otsikolla laaditun strategian visio on: Uudistuskyvyltään ylivoimainen – kestävästi kasvava. Visio, jonka me myös Tamperelaisena perheyrityksenä TT Gasketsilla allekirjoitamme. 

 

Aleksi Arpiainen. Business_Tampere_Tampereen_kaupunkiseudun_elinkeinostrategia_vuosille_2020-2025-Julkistustilaisuus_Kulttuuritalo_Laikku_Laura_Vanzo

 

Ohessa ote toimitusjohtajamme, Aleksi Arpiaisen, puheesta tapahtumassa: 

Uusi, juuri julkaistu elinkeinostrategia, kuulostaa varsin hyvältä tällaisen uudistumismielisen teollisuusuusyrittäjän mielestä.

Meillä on ainutlaatuinen mahdollisuus onnistua uudistamaan tamperelainen teollisuus kantavaksi voimaksi kaupunkiseutumme ja sen asukkaiden hyväksi myös tulevaisuudessa, eritoten vahvoihin perinteisiin, loistaviin yritystarinoihin, intohimoiseen yrittämiseen, dynamona toimivaan yliopistoyhteisöömme, mutkattomaan ja yrittäjämieliseksi pyrkivän kaupunkiseutumme sekä uutta ammentavaan ja meitä siihen valmentavan IT-klusterimme avulla.

Tässähän ei voi, kun onnistua, kunhan vain muistamme edetä elinkeinostrategiamme toteuttamisessa kurinalaisesti ja panostaen riittävästi muutosjohtajuuteen ja kommunikointiin etenkin, kun vastassa on varmasti ajoittain muutosvastarintaa ja voimakkaitakin ennakkoluuloja. Kun fakta muuttuvat, muuttuvat mielipiteetkin.

Lue lisää Tampereen kaupunkiseudun elinkeinostrategiasta:
Business Tampere – elinkeinostrategia
Tamperelainen -lehden artikkeli
Iltasanomien artikkeli

Oheiset kuvat: Laura Vanzo / Business Tampere

Ota yhteyttäPÄÄTOIMIPAIKKA

Suomi


TT Gaskets
Tampereen Tiivisteteollisuus Oy
Alasniitynkatu 14,
33560 Tampere

Tilaukset: orders@tt-gaskets.fi
Tiedustelut: sales@tt-gaskets.fi
etunimi.sukunimi@tt-gaskets.fiTOIMIPISTEET

Päätoimipaikkamme sijaitsee Tampereella ja meillä on edustus Pohjoismaissa sekä Venäjällä.