Tiivisteteollisuus oppimisen tukijana - TT Gaskets

10 syyskuun, 2019

Tampereen Tiivisteteollisuudessa on vuosien varrella tuettu jatkuvaa oppimista ja osaamisen ylläpitoa monessa eri muodossa. Tiivisteteollisuus on mahdollistanut lukuisia opiskeluun liittyviä projekteja, kuten opinnäytetöitä, graduja, diplomitöitä, harjoittelujaksoja sekä muita oppimistehtäviä. Uuden oppimisesta on hyötyä paitsi opiskelijoille, mutta myös yritykselle itselleen. Molemminpuolista kehittymistä halutaankin tukea aina mahdollisuuden tullen. Esimerkiksi parhaillaan käynnissä olevia tai juuri valmistuneita oppimisprojekteja on useampi:

• Opinnäytetyö spiraalitiivisteistä
• Diplomityö älytiivisteistä
• Opinnäytetyö materiaalikoulutuksesta
• Gradu aiheesta ketterä henkilöstöjohtaminen PK-yrityksessä

Oppimisprojektit luovat opiskelijalle luonnollisesti mahdollisuuden monin tavoin rikastuttavaan kokemukseen, ja yritykselle mahdollisuuden saada tuoreita näkökulmia ja ajankohtaista tietoa esimerkiksi erilaisista teknologian ratkaisuista.

Lisäksi Tampereen Tiivisteteollisuus haluaa tukea koulutusta olemalla aktiivisesti mukana TBC:n koulutusverkostotoiminnassa, ja edistää yritysten ja korkeakoulujen välistä yhteistyötä ja sellaisen älykkään ekosysteemin syntyä Pirkanmaalla, joka tukee yhteiskokeiluja ja -kehittämistä älykkäämmän ja turvallisemman teollisuuden eteen.

Ota yhteyttäPÄÄTOIMIPAIKKA

Suomi


TT Gaskets
Tampereen Tiivisteteollisuus Oy
Alasniitynkatu 14,
33560 Tampere

Tilaukset: orders@tt-gaskets.fi
Tiedustelut: sales@tt-gaskets.fi
etunimi.sukunimi@tt-gaskets.fiTOIMIPISTEET

Päätoimipaikkamme sijaitsee Tampereella ja meillä on edustus Pohjoismaissa sekä Venäjällä.