TT Gaskets CIMAC-kongressissa Vancouverissa - TT Gaskets

29 toukokuun, 2019

Tampereen Tiivisteteollisuus osallistuu CIMAC-kongressiin, joka pidetään Vancouverissa 10.-14.6.2019.

CIMAC-kongressi on moottorialan suuri tapahtuma, jossa käsitellään eri valmistajien moottorityyppejä ja niihin liittyviä komponentteja. Lisäksi tapahtumaan liittyy messu, jossa Tiivisteteollisuudella on osasto. Toimitusjohtajamme Aleksi Arpiainen pitää kongressissa puheenvuoron liittyen tiivisteisiin, tiivistämiseen sekä tiivistealan kehitykseen. Messuilla esittelemme ensimmäistä kertaa älytiivisteiden prototyyppejä, joita olemme kehittäneet uudessa TT Smart Innovation Labissamme. Kyseessä on hanke, jossa teemme tutkimuksia eri teknologioiden hyödyntämisessä tiivistealalla, sekä kehitämme tulosten pohjalta uusia, innovatiivisia tiivistämisratkaisuja. Tervetuloa vierailemaan osastollamme numero 118!

Ota yhteyttäPÄÄTOIMIPAIKKA

Suomi


TT Gaskets
Tampereen Tiivisteteollisuus Oy
Alasniitynkatu 14,
33560 Tampere

Tilaukset: orders@tt-gaskets.fi
Tiedustelut: sales@tt-gaskets.fi
etunimi.sukunimi@tt-gaskets.fiTOIMIPISTEET

Päätoimipaikkamme sijaitsee Tampereella ja meillä on edustus Pohjoismaissa sekä Venäjällä.