Tulevaisuuden hallitusosaamista - TT Gaskets

12 helmikuun, 2019

Ajatuksenruokaa pöydän molemmin puolin. Oli hienoa tarkastella Perheyritysten liiton toimitusjohtajan sukupolvenvaihdosta hallituksen silmin yhdessä Tampereen yliopiston tulevaisuuden hallitusosaaminen -kurssin Erika Parviaisen ja Oskari Avotien kanssa. Hyvin toimiva hallitus on ollut ja tulee jatkossakin olemaan olennainen tekijä Perheyritysten liiton strategisessa ja kauaskantoisessa ajattelumallissa suurien muutosten aikakausilla.

Ota yhteyttäPÄÄTOIMIPAIKKA

Suomi


TT Gaskets
Tampereen Tiivisteteollisuus Oy
Alasniitynkatu 14,
33560 Tampere

Tilaukset: orders@tt-gaskets.fi
Tiedustelut: sales@tt-gaskets.fi
etunimi.sukunimi@tt-gaskets.fiTOIMIPISTEET

Päätoimipaikkamme sijaitsee Tampereella ja meillä on edustus Pohjoismaissa sekä Venäjällä.