Tampereen Tiivisteteollisuudelle uusi toimitusjohtaja - TT Gaskets

17 joulukuun, 2018

Tampereen Tiivisteteollisuuden johtoportaassa tapahtui 1.12.2018 sukupolvenvaihdos. Matti Arpiainen luovutti toimitusjohtajan viestikapulan Aleksi Arpiaiselle ja siirtyi itse hallituksen puheenjohtajaksi. Matin yli 40-vuotista taivalta yhtiössä muisteltiin juhlallisesti koko henkilöstön voimin.

– On suuri kunnia ja etuoikeus päästä hienon perheyhtiömme toimitusjohtajaksi. Meillä on osaava, idearikas ja motivoitunut henkilöstö, jonka kanssa on ilo ideoida ja kokeilla uutta sekä vahvistaa monia hyvin toimivia prosessejamme. Isä-Matin kanssa on ollut mahtavaa tehdä yhteistyötä, yrittää ja välillä onnistuakin viimeisen viiden vuoden ajan. Hienoa, että hän pysyy edelleen yhtiömme taustajoukoissa ja tärkeänä sparraajana varsinkin johtoryhmällemme. Pyrimme jatkossakin rakentamaan teollisuudesta turvallisempaa älykkäin tiivisteratkaisuin. Kun autamme asiakastamme pysymään askelen kilpailijoitaan edellä, niin mekin menestymme. Paljon riippuu siitä, että pysymme valppaina ja aloitteellisina, tuntosarvet sojossa, ja osaamme toimia oikein. Ja oikealla hetkellä. Tältä pohjalta on yhtiössä aloitettu viimeisen vuoden aikana erilaisia älyhankkeita, joiden kaupallisia sovelluksia tuodaan markkinoille ensi vuodesta alkaen, tiivistää Aleksi.

Aleksi Arpiainen, Toimitusjohtaja
+358 50 5300 131, aleksi.arpiainen@tt-gaskets.fi

Ota yhteyttäPÄÄTOIMIPAIKKA

Suomi


TT Gaskets
Tampereen Tiivisteteollisuus Oy
Alasniitynkatu 14,
33560 Tampere

Tilaukset: orders@tt-gaskets.fi
Tiedustelut: sales@tt-gaskets.fi
etunimi.sukunimi@tt-gaskets.fiTOIMIPISTEET

Päätoimipaikkamme sijaitsee Tampereella ja meillä on edustus Pohjoismaissa sekä Venäjällä.