Elmia Subcontractor 13.- 16.11.2018 - TT Gaskets

8 marraskuun, 2018
elmia2018-1280x1280.jpg

Ruotsin alihankintamessut käynnistyvät taas Jönköpingissä. Tapahtuma on joka vuosi ympyröity kalenterissamme kirkkaalla tussilla  -ja hyvästä syystä! Elmia-messut ovat meille loistava mahdollisuus tavata asiakkaitamme Ruotsissa ja vaihtaa viimeisimmät kuulumiset tiivistämisen tiimoilta. Tänä vuonna kerromme paljon uutta älytiivisteistä ja tarjoamme messuvieraillemme mahdollisuuden mitellä voimiaan Strongest Torquer- laippaliitossimulaattorilla.

 

Nähdään osastollamme B07:35!

 

Ota yhteyttäPÄÄTOIMIPAIKKA

Suomi


TT Gaskets
Tampereen Tiivisteteollisuus Oy
Alasniitynkatu 14,
33560 Tampere

Tilaukset: orders@tt-gaskets.fi
Tiedustelut: sales@tt-gaskets.fi
etunimi.sukunimi@tt-gaskets.fiTOIMIPISTEET

Päätoimipaikkamme sijaitsee Tampereella ja meillä on edustus Pohjoismaissa sekä Venäjällä.