Tampere Business Campus - Yhdessä enemmän - TT Gaskets

11 syyskuun, 2018

Tampereen Tiivisteteollisuus on vahvasti mukana Tampere Business Campus ry:n toiminnassa. Johtaja Aleksi Arpiainen toimii TBC:n hallituksen puheenjohtajana, ja Tiivisteteollisuus pyrkii kaikin tavoin edistämään TBC:n kollegaverkostojen laajentamista.

Tampere Business Campus on yhteiskehittämiseen perustuva yritysverkosto. TBC:n kollegaverkostojen keskeinen idea “jaa ja saa” rohkaisee jäsenyrityksiä osallistumaan tapaamisiin, joissa pyritään yhdessä kokeilun ja toisilta oppimisen avulla kirittäämään jäsenyrityksiä omien alojensa tähtiyrityksiksi. TBC:n tarjonnassa keskitytään ajankohtaisen tiedon ja tulevaisuuden suuntien ennakoivaan hyödyntämiseen sekä edistetään yksilöiden ja organisaatioiden muutosvalmiutta. Tampereen Tiivisteteollisuus on yksi TBC:n jäsenyrityksistä, joka pyrkii jakamaan muille omaa tietotaitoaan, mutta myös hyödyntämään verkostoja, koulutuksia ja kehitysohjelmia oman jatkuvan oppimisensa ja kehityksensä polulla.

Tervetuloa tutustumaan Tampere Business Campuksen toimintaan!
http://businesscampus.fi/

Ota yhteyttäPÄÄTOIMIPAIKKA

Suomi


TT Gaskets
Tampereen Tiivisteteollisuus Oy
Alasniitynkatu 14,
33560 Tampere

Tilaukset: orders@tt-gaskets.fi
Tiedustelut: sales@tt-gaskets.fi
etunimi.sukunimi@tt-gaskets.fiTOIMIPISTEET

Päätoimipaikkamme sijaitsee Tampereella ja meillä on edustus Pohjoismaissa sekä Venäjällä.