Ruotsin myyntiyhtiöömme uusi myyntipäällikkö - TT Gaskets

1 elokuun, 2018

Ruotsin myyntipäällikkömme Johan Isaksson siirtyy toisen yhtiön palvelukseen 1.8.2018 alkaen. Johanin työpanoksen ansiosta olemme menestyksekkäästi perustaneet Ruotsiin tytäryhtiömme TT Gaskets Sweden AB:n ja olemme pystyneet kehittämään asiakaspalveluamme Ruotsissa merkittävästi. Tämän työn pohjalle meidän on hyvä jatkaa palvelukokonaisuutemme kehittämistä uusin voimin. Haluamme kiittää Johania hänen arvokkaasta ponnistelustaan TT Gasketsin hyväksi, ja toivotamme hänelle parhainta mahdollista menestystä uusien haasteiden parissa!

Samanaikaisesti olemme ylpeitä esitellessämme uuden Ruotsin myyntipäällikkömme Mattias Englundin. Mattias on teollisen myynnin vahva ammattilainen, ja hänen osaamisellaan pidämme hyvää huolta Ruotsin asiakkaistamme ja toimintojemme kehittämisestä edelleen asiakashyödyn maksimoimiseksi myös tulevaisuudessa.

Mattiaksen terveiset:

”Olen ylpeä saamastani mahdollisuudesta liittyä osaksi TT Gasketsin perhettä. Toivon omalla osaamisellani ja kokemuksellani pystyväni auttamaan asiakkaitamme heidän tarpeissaan sekä edesauttamaan TT Gasketsin tavoitteiden täyttymistä Ruotsin ja Tanskan markkinoilla. Odotan innolla pääseväni tapaamaan asiakkaitamme mahdollisimman pian kasvotusten!”

Mattiakseen voitte olla yhteydessä 1.8.2018 alkaen:

Mattias.Englund@tt-gaskets.se

+46 72 190 20 80

 

 

Ota yhteyttäPÄÄTOIMIPAIKKA

Suomi


TT Gaskets
Tampereen Tiivisteteollisuus Oy
Alasniitynkatu 14,
33560 Tampere

Tilaukset: orders@tt-gaskets.fi
Tiedustelut: sales@tt-gaskets.fi
etunimi.sukunimi@tt-gaskets.fiTOIMIPISTEET

Päätoimipaikkamme sijaitsee Tampereella ja meillä on edustus Pohjoismaissa sekä Venäjällä.