Jesse Peltonen myyntitiimiin -Entistä parempaa palvelua erityisesti kotimaan prosessiteollisuuteen! - TT Gaskets

1 elokuun, 2018

Jesse Peltonen aloittaa TT Gasketsin myynti-insinöörinä 1.8.2018 alkaen. Jesse vahvistaa myyntitiimiämme erityisesti kotimaan prosessiteollisuuden suuntaan, jonne kehitämme jatkuvasti entistä kattavampia palvelukokonaisuuksia tuotetarjoamaamme täydentämään.

”Asiakkaamme kaipaavat tukea koko huoltoprosessiin, aina suunnittelijoista asentajiin. Lähdemmekin kehittämään palvelukokonaisuuksiamme kokonaisvaltaisella lähestymistavalla vastataksemme asiakastarpeeseen myös tulevaisuudessa. Tätä työtä on hieno lähteä tekemään yhdessä TT Gasketsin osaavan tiimin kanssa!”

Jessen yhteystiedot:

sähköposti jesse.peltonen@tt-gaskets.fi

puh. +358 44 762 5115

Ota yhteyttäPÄÄTOIMIPAIKKA

Suomi


TT Gaskets
Tampereen Tiivisteteollisuus Oy
Alasniitynkatu 14,
33560 Tampere

Tilaukset: orders@tt-gaskets.fi
Tiedustelut: sales@tt-gaskets.fi
etunimi.sukunimi@tt-gaskets.fiTOIMIPISTEET

Päätoimipaikkamme sijaitsee Tampereella ja meillä on edustus Pohjoismaissa sekä Venäjällä.