Juhlallisuuksia uusissa tiloissa - TT Gaskets

17 heinäkuun, 2018

Maanantaina 16.7. juhlistimme Tiivisteteollisuuden uusien toimistotilojen avajaisia yhdessä rakennusprojektin avainhenkilöiden kanssa. Uudet tilat ovat monikäyttöiset, yhteiskokeiluja tukevat ja myyntiosastomme uusi tukikohta. Lisäksi ne auttavat uusien tuote- ja palveluratkaisujen kehittämisessä yhdessä asiakkaan kanssa. Juuri valmistuneessa showroomissa nostettiin malja sekä toimistotilojen käyttöönoton että yhteistyön ja uusien mahdollisuuksien kunniaksi. Toivotamme kaikki asiakkaamme tervetulleiksi vierailulle uusiin tiloihimme!

Tampereen Tiivisteteollisuus haluaa lisäksi onnitella Ranskaa jalkapallon maailmanmestaruudesta! Ranskan joukkue oli nuori ja ennakkoluuloton, ja upealla yhteispelillä sekä lujalla tahdolla he saavuttivat nuoren jalkapalloilijan suurimman unelman. Tästä rohkeudesta ja tiimihengestä haluamme ottaa oppia ja kehittyä entisestään Pohjoismaiden johtavana tiivistevalmistajana. Onnea Ranska!

Ota yhteyttäPÄÄTOIMIPAIKKA

Suomi


TT Gaskets
Tampereen Tiivisteteollisuus Oy
Alasniitynkatu 14,
33560 Tampere

Tilaukset: orders@tt-gaskets.fi
Tiedustelut: sales@tt-gaskets.fi
etunimi.sukunimi@tt-gaskets.fiTOIMIPISTEET

Päätoimipaikkamme sijaitsee Tampereella ja meillä on edustus Pohjoismaissa sekä Venäjällä.