Urheilun juhlaa viikonloppuna Tampereella - TT Gaskets

21 toukokuun, 2018

Perjantaina 18.5. pelattiin vuoden puhutuin jääkiekko-ottelu, vastakkain Tampereen Tiivisteteollisuus ja Tasowheel.
Tasowheel Oy on tamperelainen koneistamiseen erikoistunut perheyritys, jonka kanssa Tampereen Tiivisteteollisuudella on pitkä yhteistyöhistoria.

Vaikka ystävyysottelu päättyikin niukkaan Tiivisteteollisuuden voittoon lukemin 18-3, ei ottelusta puuttunut tekemisen meininkiä tai yhteishenkeä. Tapahtumarikas ottelu pelattiin rangaistuslaukauskilpailuun asti, ja hienoja suorituksia nähtiin molemmin puolin. Tiivisteteollisuuden joukkueen kultakypäräksi nousi tuotantopäällikkö Teemu Piipponen, ja erityismaininnan ansaitsee loistavasti maalissa torjunut Pasi Pohjoisaho. Kiitos Tasowheelille hienosta pelistä, jäämme odottamaan uusintaottelua!

Tiivisteteollisuus edusti viikonlopun aikana toisessakin urheilutapahtumassa. Likkojen Lenkki käveltiin lauantaina 19.5. Pyynikin ja Pispalan kauniissa maisemissa. Mukana aurinkoisessa tapahtumassa oli kahdeksan Tiivisteteollisuuden naista, sekä tuhansia muita osanottajia!

Ota yhteyttäPÄÄTOIMIPAIKKA

Suomi


TT Gaskets
Tampereen Tiivisteteollisuus Oy
Alasniitynkatu 14,
33560 Tampere

Tilaukset: orders@tt-gaskets.fi
Tiedustelut: sales@tt-gaskets.fi
etunimi.sukunimi@tt-gaskets.fiTOIMIPISTEET

Päätoimipaikkamme sijaitsee Tampereella ja meillä on edustus Pohjoismaissa sekä Venäjällä.