”Haluamme olla maailman parhaita” – Olympiapronssimitalisti Sara Säkkinen tutustui Tiivisteteollisuuden tuotantoon - TT Gaskets

14 toukokuun, 2018

Tiivisteteollisuuden johtaja Aleksi Arpiainen sekä olympiapronssimitalisti Sara Säkkinen

Tampereen Tiivisteteollisuus Oy on tukenut Suomen Naisten jääkiekkomaajoukkueen hyökkääjän Sara Säkkisen (20 v.) matkaa kohti tämän talven Olympialaisia jo useamman vuoden ajan. Yhteinen matka palkittiin olympipronssimitalilla Korean Pyeongchangissa helmikuussa 2018.

Sara on luonteeltaan Tiivisteteollisuuden kaltainen: rohkea, periksiantamaton sekä tavoitteellinen. Matka huipulle vaatii kovaa ja tavoitteellista harjoittelua. Nuori urheilija on vahva ilmentymä sellaisia ominaisuuksia, joihin 75-vuotias Tiivisteteollisuus tänä päivänä myös tähtää: vahvaan, laadukkaaseen ja tavoitteelliseen toimintaan, oman alansa huipulle. Saran esimerkillinen asenne on palkittu useamman kauden ajan kapteenin arvonimellä sekä alle 18 vuotiaiden tyttöjen maajoukkueessa että seurajoukkueessa Team Kuortaneella.

”Ei riitä, että olemme Jankan tai Suomen parhaita alalla, haluamme olla maailman parhaita omalla alallamme aivan kuin urheilija omalla sarallaan” täsmentää johtaja Aleksi Arpiainen Saran mitalikahveilla.

Yhteistyö perheyritys Tiivisteteollisuuden kanssa on Saralla alkanut jo hyvin pienenä ennen kouluikää. Tiivisteteollisuuden palveluksessa pitkän uran tehneen vaarinsa kanssa Sara käveli useamman kerran suhisevien vesileikkureiden ohitse kohti toimistoa, joka on Saran äidin työpaikka. Saran matkassa yritys on siis ollut mukana jo harrastuksen alkumetreiltä lähtien.

 

Sara Säkkinen esitteli Tiivisteteollisuuden henkilökunnalle olympiapronssimitalia ja tutustui yrityksen tuotantoon ja tuotteisiin.

Tuotantokierroksella Sara ja Aleksi.

Matka ei pääty tähän urheilijalta eikä Tiivisteteollisuudelta. Saavutuksen juhlinta on takana päin ja nälkä kohti seuraavia tavoitteita antaa voimaa jokaisen päivän harjoitteluun, jotta omat saavutukset paranevat ja mitalin väri kirkastuu. Samoin Tiivisteteollisuus tähtää koko ajan korkeammalle, jotta asiakkaiden tavoitteet saavutetaan parhaalla mahdollisella tuloksella.

Kiitämme yhteisistä hetkistä Saran kanssa! Onnea ja menestystä myös tuleviin koitoksiin.

Mikäli kiinnostuit Saran urasta ohessa pari linkkiä joista lisätietoa:

Yle urheilu Sara Säkkinen

Sara Säkkinen wikipedia

Sara Sakkinen

  

Olympiapronssimitalin laatu tarkistettiin Tiivisteteollisuuden tuotannossa tarkkuusvaa’alla ja materiaalianalysaattorilla. Mitalin paino on tasan 500 g ja laatuna on kaupallinen pronssi – aitous todistettu!

 

Ota yhteyttäPÄÄTOIMIPAIKKA

Suomi


TT Gaskets
Tampereen Tiivisteteollisuus Oy
Alasniitynkatu 14,
33560 Tampere

Tilaukset: orders@tt-gaskets.fi
Tiedustelut: sales@tt-gaskets.fi
etunimi.sukunimi@tt-gaskets.fiTOIMIPISTEET

Päätoimipaikkamme sijaitsee Tampereella ja meillä on edustus Pohjoismaissa sekä Venäjällä.