Laatu ensin – kuudes kenttäpelaajamme on korkea teknologia! - TT Gaskets

18 huhtikuun, 2018

Tampereen Tiivisteteollisuus ottaa teknologisia kehitysaskeleita pystyäkseen kehittämään asiakkaille yhä laadukkaampia ja käyttökohteeseen erikoissuunniteltuja tuotteita. Teemme kehitysyhteistyötä asiakkaan kanssa, jotta kaikkiin kohteisiin saadaan juuri oikea tiiviste.

Otathan kuudennen kenttäpelaajan mukaan omaan kehitykseesi! Lähetä tarjouspyyntösi osoitteeseen: sales@tt-gaskets.fi

 

Kuvassa laatupäällikkömme Matti Järvinen (Ilves) ja laserosastolta Niklas O’Connor (Tappara)

Paikallinen taistelu Ilves – Tappara jäällä, töissä sovinnolla vierekkäin samassa TT Gaskets tiimissä!

 

Tampereen Tiivisteteollisuus on mukana Tampereen seudun kehityksessä. Tampereen keskustan infrastruktuuria laitetaan näkyvästi uusiksi raitiotien sekä mm. uuden jäähallin muodossa. Samaan aikaan Tiivisteteollisuudessa laajennamme toimistotilojamme ja jatkamme investointeja laitekantamme päivityksillä. Näillä panostuksilla seuraamme korkean teknologian kehittymistä, tavoitteenamme jatkuva laadun parantaminen niin tuotteiden- kuin palveluidemmekin osalta.

Kiekkotermein voidaan todeta, että Tiivisteteollisuuden kuudes pelaaja kentällä on moderni teknologia, jonka avulla varmistamme kilpailukykymme tänään ja tulevaisuudessa.

TTGaskets2018

Tampereen Tiivisteteollisuus tarjoaa jokaiselle henkilökuntansa jäsenelle liigakiekkoelämyksiä muutaman pelin verran kauden aikana. Työntekijämme pääsevät kannustamaan omaa joukkuettaan Hakametsän jäähalliin. Muutaman vuoden päästä otteluiden puitteet ovat erityisen komeat, kun uusi kiekkoareena valmistuu.

Tampereen keskustaan valmistuu uusi monitoimiareena vuonna 2021, joka tarjoaa jääkiekkoelämyksiä jopa 13 000 ihmiselle. (Kuva SRV.fi)

Kiitämme viihtyisistä jääkiekkoelämyksistä ja toivotamme onnea @tapparaofficial finaaliotteluihin! Ilveksen puolella onnittelut menevät @ILVES_naiset naisten jääkiekkojoukkueelle – onnittelut #naistenliiga hopeasta!

 

Ota yhteyttäPÄÄTOIMIPAIKKA

Suomi


TT Gaskets
Tampereen Tiivisteteollisuus Oy
Alasniitynkatu 14,
33560 Tampere

Tilaukset: orders@tt-gaskets.fi
Tiedustelut: sales@tt-gaskets.fi
etunimi.sukunimi@tt-gaskets.fiTOIMIPISTEET

Päätoimipaikkamme sijaitsee Tampereella ja meillä on edustus Pohjoismaissa sekä Venäjällä.