Tiivistekoulutusta uusissa tiloissamme jo tulevana syksynä! - TT Gaskets

26 maaliskuun, 2018

Tampereen Tiivisteteollisuus tarjoaa asiakkailleen tiivistetuotteiden lisäksi myös koulutusta. Kesän aikana valmistuvat uudet toimitilamme antavat meille mahdollisuuden järjestää koulutusta isommallekin ryhmälle. Koulutuksissa perehdytämme asiakkaitamme erilaisiin tiivistemateriaaleihin sekä kerromme tiivisteiden oikeaoppisesta asentamisesta. Käytössämme on laippaliitossimulaattori, jolla havainnollistamme tiivisteen oikean asennuksen merkitystä koko laippaliitoksen tiiviyden kannalta.

Tampereen Tiivisteteollisuuden laajennus Tampereen Alasniitynkatu 14:ssä tuo lisää toimisto- sekä kokoustiloja 500 m2:n verran. Uudet toimitilamme sijaitsevat kahdessa kerroksessa ja valmistuvat kesän 2018 aikana.

Kuvassa: Pääurakoitsija sekä Tampereen Tiivisteteollisuuden toimitusjohtaja Matti Arpiainen ja johtaja Aleksi Arpiainen.

Harjannostajaisia vietimme torstaina 15.3. aurinkoisessa säässä. Tässä työntekijöille järjestetyssä tapahtumassa juhlittiin kahden veljeskansan perinteiden mukaisesti. Uuden rakennuksen harjakorkeuden valmistuminen kruunattiin virolaisen pääurakoitsijan perinteen mukaan leikkaamalla seppele katolla.

Myyntikonttorimme toimii Tampereella, Lastaajankatu 5:ssä, aina uusien toimitilojen valmistumiseen saakka.

Olethan laittanut TT Gaskets – Tampereen Tiivisteteollisuus Oy seurantaan LinkedIn:ssä. https://www.linkedin.com/company/tt-gaskets/

Siellä voit osallistua asiakaskyselyihimme ja olla mukana kehittämässä palvelupakettiamme.

Ota yhteyttäPÄÄTOIMIPAIKKA

Suomi


TT Gaskets
Tampereen Tiivisteteollisuus Oy
Alasniitynkatu 14,
33560 Tampere

Tilaukset: orders@tt-gaskets.fi
Tiedustelut: sales@tt-gaskets.fi
etunimi.sukunimi@tt-gaskets.fiTOIMIPISTEET

Päätoimipaikkamme sijaitsee Tampereella ja meillä on edustus Pohjoismaissa sekä Venäjällä.