Eurometalli-lehti huomioi Tampereen Tiivisteteollisuutta - TT Gaskets

2 helmikuun, 2018

 

Suomen laajalevikkisin metalliteollisuuden erikoislehti Eurometalli on julkaissut uunituoreessa julkaisussaan artikkelin Tampereen Tiivisteteollisuudesta. Artikkeli kantaa otsikkoa “Akira-Seikin 2-palettikone tukee Tampereen Tiivisteteollisuuden ideaalisia materiaalivirtoja”.

 

 

Artikkelissa kerrotaan kunnioitettavaan 75-vuoden ikään yltäneen perheyrityksen merkittävistä investoinneista, yrityksen arvoista ja historiasta, toiminnan laaja-alaisuudesta sekä tuotannon edistysaskelista. Lisäksi tekstissä kerrotaan, kuinka Tampereen Tiivisteteollisuus on tehokkuuden ja varmuuden parantamisella onnistunut kääntämään Kiinaan menetettyjä töitä takaisin Suomeen tehtäviksi.

Juttu on kokonaisuudessaan luettavissa näköislehdessä sekä Eurometallin kotisivuilla.

Ota yhteyttäPÄÄTOIMIPAIKKA

Suomi


TT Gaskets
Tampereen Tiivisteteollisuus Oy
Alasniitynkatu 14,
33560 Tampere

Tilaukset: orders@tt-gaskets.fi
Tiedustelut: sales@tt-gaskets.fi
etunimi.sukunimi@tt-gaskets.fiTOIMIPISTEET

Päätoimipaikkamme sijaitsee Tampereella ja meillä on edustus Pohjoismaissa sekä Venäjällä.