Tampereen Tiivisteteollisuudelle Perheyritys-merkki - TT Gaskets

26 tammikuun, 2018

Tampereen Tiivisteteollisuus on aina ollut ylpeä suomalaisista juuristaan. Sodan keskellä alkunsa saanut perheyritys on noussut vakavaraiseksi, palkituksi yhtiöksi säilyttäen yli sukupolvien kurkottavat arvonsa ja toimintatapansa. Yhtiölle onkin nyt myönnetty Suomalainen Perheyritys-merkki, joka kertoo vahvasta kotimaisuudesta, pitkäjänteisyydestä sekä vastuunkannosta.

Yritys kantaa Perheyritys-merkkiä ylpeänä tietäen, että 75-vuotisella toiminnallaan se on työllistänyt paljon paikallisia ihmisiä, tukenut alueen taloudellista kehitystä ja ollut kehittämässä paikallista yritystoimintaa.  Tampereen Tiivisteteollisuus pyrkii olemaan jatkossakin hyvä työnantaja, luotettava kauppakumppani sekä moderni tiivistämisen erikoisasiantuntija.

 

Suomalainen perheyritys

Ota yhteyttäPÄÄTOIMIPAIKKA

Suomi


TT Gaskets
Tampereen Tiivisteteollisuus Oy
Alasniitynkatu 14,
33560 Tampere

Tilaukset: orders@tt-gaskets.fi
Tiedustelut: sales@tt-gaskets.fi
etunimi.sukunimi@tt-gaskets.fiTOIMIPISTEET

Päätoimipaikkamme sijaitsee Tampereella ja meillä on edustus Pohjoismaissa sekä Venäjällä.